2/05/2013

Επιδομα Τριτεκνων και Πολυτεκνων ποτε θα δοθει το 2013

Επιδομα Τριτεκνων και Πολυτεκνων ποτε θα δοθει το 2013:

Περίπου 420.000  οικογένειες δεν έχουν πάρει από 1/1/2013 το επιδομα τριτεκνων και πολυτεκνων αφού καταργήθηκαν απο την 1.1.2013 και κανονικα να εχουν αντικατασταθεί.
Η αιτία που δεν εχει δοθει το επίδομα τριτεκνων και πολυτέκνων , όπως αναφέρει η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος σε δημοσίευμα του, είναι ότι απο τα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών δεν έχουν καθοριστεί με υπουργική απόφαση οι διαδικασίες με τις οποίες θα χορηγείται επίδομα τριτεκνων και πολυτέκνων.
Σύμφωνα με την εφημερίδα δεν έχει καθοριστεί ούτε εάν το επίδομα τριτεκνων και πολυτεκνων  θα δίδεται ανά μήνα ή δίμηνο, ούτε από ποιον θα καταβάλλεται, αν θα καταβάλλεται δηλαδή από τον ΟΓΑ ή το υπουργείο Οικονομικών.  

Τι έχει γίνει γνωστό για το επίδομα τριτεκνων πολυτεκνων απο το 2013 :

Θεσπίζεται απο το 2013 στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο ειδικό Τριτεκνικό και Πολυτεκνικό Επίδομα το οποίο ορίζεται σε 500 ευρώ το χρόνο για κάθε παιδί στους δικαιούχους.

Εκτός από το ενιαίο επίδομα στήριξης που θα δίνεται από το πρώτο παιδί οι πολυτεκνοι και οι τρίτεκνοι θα λαμβάνουν επίδομα κάθε χρόνο 500 ευρώ για κάθε παιδί.

Οπως αναγράφεται στο νέο φορολογικό νομο: Θεσπίζεται ειδικά για τα εξαρτώμενα τέκνα  από το τρίτο τέκνο και πάνω, ειδικό επίδομα τριτέκνων κα...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου