2/05/2013

ΠΥΡΓΟΣ: Οι οπαδοι του Πανηλειακου παιρνουν θεση για τα τοπικα δρωμενα

ΠΥΡΓΟΣ: Οι οπαδοι του Πανηλειακου παιρνουν θεση για τα τοπικα δρωμενα:

ΠΥΡΓΟΣ: Οι οπαδοί του Πανηλειακού παίρνουν θέση για τα τοπικά δρώμενα

Ως ενεργά μέλη της ηλειακής κοινωνίας αποφασίσαμε να λάβουμε δημόσια θέση για τα φλέγοντα θέματα, που αφορούν τη βιωσιμότητα και την ανάπτυξη του νομού μας.
Το σχέδιο «Αθηνά» που προβλέπει την απομάκρυνση των ΤΕΙ από τις πόλεις του Πύργου και της Αμαλιάδας, θέτει ταφόπλακα στην ανάπτυξη του νομού μας. Μας οδηγεί στην απομόνωση και τη μιζέρια με αποκλειστική ευθύνη των αρμοδίων φορέων (Βουλευτές, Τοπική Αυτοδιοίκηση κλπ), οι οποίοι αποδεικνύονται για πολλοστή φορά αδιάφοροι, μίζεροι και ανάξιοι της θέσης τους.
Δυστυχώς κύριοι, προτάσσετε το ατομικό σας συμφέρον έναντι του κοινωνικού συνόλου, δείχνοντας πάθος και πυγμή μόνο για μικροκομματικά συμφέροντα και τη διασφάλιση της θέσης σας. Επιλέγετε να μην συγκρουστείτε με τα αρμοδια υπουργεία και την εκάστοτε κεντρική εξουσία.

Έχουμε αγανακτήσει με τις ψεύτικες υποσχέσεις σας, με τα δήθεν μεγάλα έργα ανάπτυξης του νομού μας. Αναφέρουμε ενδεικτικά: Ολυμπία Οδός, Αεροδρόμιο Ανδραβίδας, λιμάνια Κατακόλου- Κυλλήνης, κατάργηση σιδηροδρόμου, έλλειψη Πανεπιστημιακής Σχολής και απομάκρυνσης των ΤΕΙ, αδυναμία οριστικής λύσης στο θέμα των απορριμμάτων που είναι επικίνδυνο για τη δημόσια υγεία.

Όσοι υπονομεύουν την πρόοδο της Ηλείας, να ξέρουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου